Private apartment

Old town, Verona

The restoration of the Post Office Building has been the most important building operation in the historic centre of Verona because of both the size and the value of the flats. On the first floor, a large apartment has been created; in the reception rooms and the wide, sumptuous corridors a rich array of new architectural decorations designed by the studio have been added to the existing elements designed in the 1920s by the architect Ettore Faggioli. The bathrooms and kitchens, made by local marble and wood craftsmen, respect both the architectural values of the building and the client’s taste. Although the apartment is of classical taste, it is amply equipped with state-of-the-art technology and automation which guarantee high comfort in every season and also allow the creation of varied lighting effects.